Borgmester Erik Lauritzen taler om Sønderborg som interregional vækstcenter på konferencen: Sønderborg investerer 13 milliarder i byudvikling, som afholdes i morgen i Sønderborg d. 29. marts. Det er stadig muligt at tilmelde sig konferencen.

Byrådet i Sønderborg har vedtaget, at byen frem mod 2025 skal tiltrække og fastholde 500 højtuddannede, øge den samlede beskæftigelse med 2.000 nye arbejdspladser, skabe et synligt kulturliv i bybilledet med pladser og faciliteter, der rummer liv, samt øge og fastholde den samlede tilflytning med 5% om året. Regeringens beslutning om at flytte i alt 392 statslige arbejdspladser til kommunen vil hjælpe på opfyldelsen af målsætningen.

NB! Sønderborg investerer 13 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 29. marts 2017.

Syd- og Sønderjylland har landets højeste procentvise stigning af vækstvirksomheder ifølge Ernst og Young. Hele 176 virksomheder blev klassificeret som vækstvirksomheder i 2015, hvilket er en stigning på 53 procent siden året før, og det var dermed den højeste stigning på landsplan. Byens Ejendom vurderer, at der på sigt skal bruges 13 milliarder kr på byudvikling i Sønderborg. Konferencen giver dig et overblik over kommende vigtige projekter og et indblik i Sønderborgs vækstmuligheder her og nu samt i fremtiden. Det er stadig muligt at tilmelde sig via vores hjemmeside.

 


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder