Danske Andelskassers Bank har trukket stikket til familien Mathiesens livsværk, som omfatter 13 ejendomme og 6 millioner kvm jord.

Efter år med historisk lave mælkepriser og underskud i de seneste 2 år på 4-5 millioner kr. har Danske Andelskassers Bank trukket i bremsen, og ikke alene selskabet I/S Mathiesen, men også Allan og Henrik Mathiesen, er blevet erklæret for konkurs ved Skifteretten i Esbjerg. Det skriver JyskeVestkysten.

Advokat Flemming Jensen, der er indehaver af Advokatfirmaet Flemming Jensen i Herning, er af andelskassen indsat som kurator for konkursboet. Han oplyser, at planen er at forsøge at sælge størstedelen af bedriften i en samlet klump.

NB! Esbjerg investerer 24 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 3. maj 2018.

- Men først skal vi have skabt det fulde overblik og registreret alle aktiver og have snakket med alle panthavere, siger Flemming Jensen til JyskeVestkysten.

Ifølge Flemming Jensen skylder familien Mathiesen samlet 135 millioner kr., og hovedparten af værdierne er bundet op i de 13 ejendomme. Derfor står ikke mindst Danske Andelskassers Bank til et betydeligt tab. 


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligudvikling i Jylland