Bonava har solgt halvdelen af boligprojektet Egehusene i Glostrup til en privat investor. Egehusene består af 4 punkthuse med i alt 48 lejligheder. 

Boligudvikleren Bonava har solgt 24 udlejningsboliger til privat investor  Det sker mindre end 6 måneder efter købet af grunden på Stadionvej i Glostrup, hvilket er årsag til stor tilfredshed hos Bonava.

- En reduceret projektgennemløbstid og et styrket investorsalg er 2 af vores strategiske målsætninger, og med Egehusene opnår vi begge dele, fastslår Torben Modvig, administrerende direktør i Bonava.

NB! Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Afholdes d. 5. april 2018.

Egehusene er tegnet af Danielsen Architecture, og Bonava forventer at igangsætte byggeriet af alle 4 punkthuse i år. De resterende 24 lejligheder sælges til private forbrugere, og hele projektet forventes at være klar til indflytning til vinteren 2018/2019. 

- Der er en vedholdende interesse for det danske boligmarked blandt både private og institutionelle investorer, fortæller Claus Skytte regionschef og ansvarlig for investorsalg i Bonava Danmark.

- Stigende priser i København sender køberne til omegnsbyerne på jagt efter en god handel, og det er salget af Egehusene et godt eksempel på, uddyber han.

De 4 punkthuse består af 48 lejligheder på 77-133 kvm med fælles tagterrasse. Derudover har boligerne Egeparken som nærmeste nabo.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder