Søren Midtgaard har købt en af de lejligheder, der er solgt for mellem 7 og 18 millioner kr. i NCC's prisvindende byggeri på Krøyers Plads på Christianshavn. Nu lægger han sag an mod NCC for byggesjusk.

Søren Midtgaard købte på projektstadiet en af de svanemærkede lejligheder i boligbyggeriet, som vandt prisen for bedste boligbyggeri på den internationale ejendomsmesse MIPIM i 2015. Ifølge Børsen er han dog ikke tilfreds med den lejlighed, som han har overtaget.

- Går man i parkeringskælderen, er der ingen maling på væggene, dørene i lejligheden er de billigste, man kan finde, låsene til kælderrummene kan åbnes med en pakke smør, hvilket da også har betydet, at en del allerede har oplevet indbrud, siger Søren Midtgaard til avisen.

NB! Risikostyring og forsikring af byggeri. Seminaret afholdes d. 25. maj 2016.

Boligkøberen, som bor i London, men opholder sig i Danmark 2-3 måneder om året, er især træt af placeringen af en teknikdør midt i stuen samt af, at gulvet er af en anden kvalitet end forventet.

- Vi syntes, at der var for mange knaster i det Dinesen-gulv, som var standardløsningen for lejligheden. Derfor valgte vi at betale en 0,5 million kr. mere for et egetræsgulv, men det, vi har fået leveret, er efter min mening af endnu ringere kvalitet end det første gulv, siger han til Børsen.

Hos NCC vil direktør og ansvarlig for nybyggeri i øst Martin Palmquist ikke kommentere den konkrete sag, men han slår fast, at NCC meget sjældent mødes med kunder i retten, ligesom han påpeger at der generelt er tilfredshed blandt køberne af lejlighederne på Krøyers Plads.

NB! Jylland: Konflikthåndtering - sådan tackler du vanskelige situationer. Seminaret afholdes d. 1. juni 2016.

- Jeg synes, at når man i dag kommer ude på Krøyers Plads, så er intentionerne om at bygge noget unikt lykkedes rigtig godt. Jeg tror, alle føler, at de har fået den værdi og det produkt, de har betalt for, siger han til avisen.

Krøyers plads er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og COBE Arkitekter med COWI som rådgivende ingeniør. Der er tale om et lejlighedsbyggeri fordelt på 2 etaper. I 1. etape er der bygget 38 lejligheder og 460 kvm erhverv, mens 2. etape omfatter 1.170 kvm erhverv med underjordisk parkeringskælder og 67 lejligheder.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter