Boligforeningen Lillebælt har fået grønt lys til at erstatte det tidligere rådhus i Ejby med 42 familieboliger i tæt-lavt byggeri. Boligorganisationen har dermed gang i byggeriet af 140 nye boliger i Middelfart Kommune.

Byrådet i Middelfart har endeligt vedtaget en lokalplan, der skal bane vejen omdannelse det tidligere rådhus i Ejby til boliger. Det meste af den den eksisterende bebyggelse nedrives, men den nyeste del af bebyggelsen fra år 2000 planlægges bevaret til fælleshus. Hele projektet omfatter opførelsen af 42 boliger.

- Det er et byggeprojekt til vel i alt omkring 75 millioner kr., som vil komme hele Middelfart Kommune til gode, og som i særlig grad vil styrke Ejby som et attraktivt bysamfund, sagde kommunens borgmester, Johannes Lundsfryd Jensen, da sagen blev behandlet i byrådet den 9. april 2018.

NB! Renovering og opgradering af ghettoområder til 21 milliarder. Konferencen afholdes d. 20. november 2018.

Boligerne opføres som tæt-lav bebygglse, og bebyggelsesprocenten må ikke overstige 40 for den enkelte ejendom. Der må maksimalt opføres 1 bolig i 1 etage per 400 kvm grundareal.

Bag projektet står den almene boligorganisation Boligforeningen Lillebælt, der har 1.174 boliger fordelt i Middelfart Kommune.

Boligorganisationen er igang med at bygge 140 nye boliger, hvor de første 48 boliger ventes at stå færdige i Skrillinge den 1. marts 2019. Derudover bygger boligforeningen på den gamle taxagrund i Middelfart, ligesom boligforeningen foruden ombygningen af rådhuset i Ejby også ombygger det tidligere rådhus i Nørre Aaby til boliger.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032