Boliga.dk lancerer et stort nyt univers; Byg Hus, der samler hustyper på tværs af byggefirmaer.

Danmarks største uafhængige boligvisningssite Boliga.dk har lanceret Byg Hus. Her samles hustyper på tværs af byggefirmaer.

- Vi har en ambition om at udvide kendskabet til markedet for husbyggeri. At sætte gang i et husprojekt vil for mange være sværere at overskue end at købe et hus, der allerede er bygget. Her kan vi hjælpe med at gøre markedet mere transparent og skabe et samlet overblik over byggefirmaernes huse, siger Laust Farver, der er direktør for Boliga.

TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 24. september 2020.

- Vi har sat os for at bygge én samlet indgang til hele markedet for type- og arkitekttegnede huse i Danmark. Der findes forskellige forsøg på at gøre det rundt omkring, men vores store fordel er, at servicen bliver født ud af vores boligportaler, så vi har allerede de relevante brugere klar. Boliga og DinGeo har over 4 millioner besøg om måneden, og langt størstedelen af brugerne skal købe bolig inden for et halvt år, så det er et rigtig godt match, uddyber han.

Boliga.dk blev lanceret som boligvisningsportal i 2007 og er siden da vokset med blandt andet Boliga Selvsalg.dk, UdenomBanken, tvangsauktionssiderne itvang og Tvangsauktioner.dk, geodatasitet DinGeo, Boliga Skøde og senest altså nybygger-universet Byg Hus.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS