Den 71-årige Susanne Aller er næstformand i Aller-koncernen og god for en anslået formue på over 300 millioner kr. I 1993 betalte hun 2,3 millioner kr. for fritidsboligen i nordsjællandske Rågeleje. Nu har hun sat den til salg.

En af Danmarks rigeste kvinder, Susanne Aller, vil af med sit sommerhus. I1993 betalte hun 2,3 millioner kr. for fritidsboligen i nordsjællandske Rågeleje, men ifølge salgsopstillingen hos liebhavermægler Ivan Eltoft Nielsen er den nu på markedet med en udbudspris på 22 millioner kr. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

NB! ROSKILDE investerer 25 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. september 2016.

Sommerhuset og Susanne Aller var gennem 00′erne centrum i en byggestrid med kommunen og naboerne, efter hun i 2003 udvidede sommerhuset uden at have fået tilladelse af Fredningsnævnet. Sagen var en tur i både Østre Landsret og Højesteret, der i 2008 stadfæstede, at det ulovlige byggeri skulle fjernes fra grunden. Huset blev siden hen gjort lovligt efter en ombygning.

Den kommende ejer af sommerhuset kan blandt andet se frem til uhindret udsigt over Kattegat, et boligareal på 316 kvm og en grund på over 7.000 kvm. Hele ejendommen er udstyret med overvågning og er topsikret.

NB! NÆSTVED investerer 6 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 18. maj 2016.

Med udbudsprisen på 22 millioner kr. er sommerhuset ifølge Boliga det 3. dyreste på markedet for fritidsboliger i øjeblikket, kun overgået af 2 luksusejendomme på Kystvej i Hornbæk, der er sat til salg for henholdsvis 29 millioner kr. og 25 millioner kr.

Årets hidtil dyreste sommerhushandel fandt sted i Rungsted, hvor et en 286 kvm stor ejendom blev handlet for 21,5 millioner kr. i januar.

Se Susanne Allers sommerhus her.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked