Det Blackstone-ejede Kereby har meddelt flere end 300 lejere, at deres husleje er blevet sænket.

Kereby (tidligere 360 North) har i dag meddelt flere end 300 lejere, at deres husleje er blevet sænket. Det oplyser ejendomsselskabet, der ejes af Blackstone, i en pressemeddelelse.

"Kereby har gennemført en omfattende gennemgang af de enkelte lejemål, ejendommenes stand og sammenlignelige huslejeniveauer i markedet for at vurdere huslejeniveauerne for de af virksomhedens boliger, der er renoveret efter boligreguleringslovens § 5, stk. 2. Huslejenedsættelsen er en del af den større indsats, som Kerebys nye ledelse har iværksat for at vurdere alle aspekter af forretningen og sikre lejerne den bedste langsigtede service- og driftskvalitet", skriver selskabet.

Ny Byggeplan for KØBENHAVN frem til 2031. Konferencen afholdes d. 28. januar 2020.

- Hos Kereby fokuserer vi på at drive vores forretning på en respektfuld, ansvarlig og professionel måde. Vi arbejder løbende med at forbedre tilfredsheden blandt vores lejere og løfte serviceniveauet i vores langsigtede forretning her i København. Denne huslejenedsættelse gennemføres i forlængelse af en række tiltag, som vi implementerer som led i vores nye tilgang til driften, og ændringen vil sikre markedskonforme og særdeles konkurrencedygtige huslejeniveauer, udtaler administrerende direktør Lars Pærregaard fra Kereby i pressemeddelelsen.

Ifølge Kereby er lejerne blevet orienteret om deres specifikke huslejenedsættelser, som får tilbagevirkende effekt fra indgåelsen af deres lejemål eller per datoen for Kerebys overtagelse af boligen.

Efter huslejenedsættelserne vil huslejen for Kerebys portefølje af lejemål renoveret efter § 5, stk. 2 ligge på mellem 750 og 1.650 kr. per kvm.

Paragraf 5.2-indgreb: De nye 2020-regler - og muligheder. Kurset afholdes d. 29. januar 2020.

"Huslejenedsættelsen for hvert lejemål fastsættes med afsæt i en individuel gennemgang af lejemålet, ejendommens generelle stand og sammenlignelige huslejeniveauer i det pågældende område.

I tillæg til denne gennemgang af huslejeniveauerne foretager ledelsen en vurdering af alle henvendelser vedrørende vedligeholdelse og serviceforhold, og i den forbindelse opfordres lejerne til at kontakte og mødes med Kereby for at drøfte eventuelle udeståender", skriver Kereby.

Kereby oplyser videre, at ledelsen er i gang med at implementere en række tiltag, der skal forbedre den samlede oplevelse og serviceniveauet for lejerne.

Blandt de nye tiltag er:


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS