Birch Ejendomme styrker forretningen med optagelsen af 4 nye medlemmer i ejerkredsen. De nye medejere kommer fra henholdsvis Deloitte og Advokatkompagniet.

Birch Ejendomme styrker forretningen med Thomas Bertelsen, Kenneth Biirsdahl, Peder Østergaard og Thomas Bøgild-Jakobsen kommer alle fra henholdsvis Deloitte og Advokatkompagniet og har været rådgivere for Birch Ejendomme i en årrække.

Birch Ejendomme beskæftiger 1.000 mennesker hos underleverandører og har 130 ansatte, som sammen årligt bygger over 100.000 kvm udlejningsboliger og har planer om yderligere vækst i hele Danmark.

NB! Vejle: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 26. marts 2020.

- Hvis vi skal forsætte udviklingen af virksomheden, er det afgørende, at der tilføres nye kompetencer, hvilket vi i høj grad tilfører med de 4 nye partnere, mener Rene Birch.

- Virksomheden og dagligdagen er stadig den samme. Vi styrker blot vores vækstmuligheder og sikrer fremtiden med de nye partnere, fortsætter han.

Den ændrede struktur medfører, at Familien Kristiansen og Familien Beck træder ud af byggeselskabet, og vil fremover fokusere på at investere i enkelte projekter.

NB! Horsens: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2020.

Som en naturlig konsekvens med den ændrede struktur og ejerforhold fratræder Poul Konrad Beck i bestyrelsen.

- I Birch Ejendomme har vi valgt at opgradere virksomheden med et hold af dygtige faglige kompetente personer, som også er blevet partnere i virksomheden. Den nye ledelse vil i høj grad sætte kursen i en virksomhed, der har vækst og handlekraft som kerneværdier, udtaler fratrædende bestyrelsesformand Poul Konrad.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder