Birch Ejendomme sælger endnu et ejendomsprojekt i Silkeborg. Projekt med 72 rækkeshuse er solgt for over 150 millioner kr.

Birch Ejendomme sælger endnu et ejendomsprojekt i Silkeborg til Crescendo. Projektet omfatter 72 rækkehuse på 7.749 kvm. Rækkehusene er opført i moderne stil med tidssvarende materialer og overtages fuldt udlejet.

Frasalget er det seneste i en række af transaktioner, og sker som et led i selskabets strategi, som de senere år har været fokuseret omkring opførelse, udlejning og frasalg af boligejendomme til en bred vifte af ejendomsinvestorer.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. november 2019.

Sælger og køber er i transaktionsøjemed bliver rådgivet af Deloitte, Advokatkompagniet, Niras og Bech Bruun og med den indgåede købsaftale udvider selskabet således deres allerede veletablerede samarbejde med Crescendo, der tidligere har erhvervet flere af selskabets ejendomme.

Crescendo, der udbyder investeringsprojekter, blev grundlagt i 2002 og har hovedsæde i Aarhus samt en afdeling i hovedstaden, hvor man for nylig flyttede i større lokaler på Strandvejen i Hellerup.

Crescendo koncernen har samlet formidlet mere end 40 investeringsprojekter indenfor ejendomme, solenergi og vindmøller med en samlet projektsum på godt 3,5 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS