Biltema nu lagt planer for åbningen af varehus nummer 14 i Danmark. Det er et skridt mod målet om at nå 25 danske varehuse inden for de kommende 6 år.

Grunden er udpeget og snart bliver de første spadestik taget, oplyser Biltema i en pressemeddelelse. Kæden åbnede for nylig i Roskilde, og et nyt varehus i Hjørring er snart er klart til indvielse – og nu offentliggøres planer om et nyt gigant-varehus i Thisted.

– Vi har fart på, for vi har jo et mål om at ramme 25 danske varehuse inden for de kommende 6 år. Med Thisted-varehuset på plads som nummer 14 er vi godt på vej. Men vi leder stadig efter flere lokationer, for vi har mange åbninger endnu, fortæller Jacob Borring Møller, der er direktør i Biltema Danmark.

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 21. januar 2020.

Det nye varehus i Thisted forventes at stå klart i starten af 2021. Med sine 7.500 kvm bliver det et af de største Biltema-varehuse i landet.

– Vi har rykket os meget de senere år, og vi er i dag meget mere end bilprodukter. Med den fart, som vi udvider sortimentet i, kræver det plads til hele tiden at udvide med flere hyldemeter, og derfor vokser vi simpelthen ud af de mindre bygninger. Samtidigt tror vi også, at vi med flere kvm kan give en endnu bedre kundeoplevelse, fordi der bliver mere luft på gangene og flere inspirations- og udstillingsområder.

Biltema Danmark havde i 2018 et overskud på 24,3 millioner kr. efter skat og en kundefremgang på 17 procent i forhold til året før. Omsætningen lød i 2018 på godt 624 millioner kr. mod 589 millioner kr. året før- Målet er, at de nye åbninger skal bidrage til en endnu større fremgang.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri