De 247 lejligheder, som BIG har tegnet for Kilden & Mortensen, i projektet AARhus for enden af Bassin 7 på Aarhus Ø er ved at være klar til indflytning. Blot 1 lejlighed er ikke solgt.

Om 1,5 måned er de 247 lejligheder i projektet AARhus klar til indflytning. Ifølge Århus Stiftstidende var 90 procent af lejlighederne solgt for 1 år siden, og nu er der blot 1 lejlighed tilbage. Desuden er de fleste af omkring 60 indbyggede og fritliggende aktivitetshuse solgt, skriver avisen.

- Jeg er da lidt stolt af det her. Vi har fået meget positiv respons på AARhus, siger Rune Kilden til Århus Stiftstidende.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Konferencen afholdes d. 26. september 2019.

- Når jeg står her, tænker jeg også, at jeg har lyst til mere, uddyber han.

Projektet omfatter lejligheder i meget varierende størrelser og med meget varierende udsigter til priser mellem omkring 2,5 millioner kr. og 20 millioner kr. Den sidste lejlighed, der er tilbage i projektet, har 4 værelser fordelt på 203 kvm. Lejligheden på 6. etage har desuden en 11 kvm stor altan, samt 60 kvm tagterrasse/gårdhave.

Kilden og Mortensen har opført de 20.000 kvm boliger og erhverv samt 3.000 kvm bylivsaktiviteter til 1 milliard kr. i samarbejde med BIG, Gehl Architects, Moe, projektudvikleren Casa og entrepenøren MT Højgaard.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens