Nytiltrådte bestyrelsesformand og tidligere topchef i EY køber sig ind i både Pihl & Søn og LM Byg, som for nylig kunne præsentere gode regnskaber.

Nytiltrådte bestyrelsesformand og tidligere topchef i EY, Jesper Koefoed, køber sig ind i både Pihl & Søn og LM Byg. Det skriver Building-Supply.

Carsten Mindegaard, der er hovedaktionær i Pihl & Søn samt ejer af LM Byg, glæder sig over at have fået Jesper Koefoed med i ejerkredsen.

NB! Lejeforhøjelser - status, erfaringer og nye regler. Kurset afholdes d. 3. december 2019.

- Begge selskaber ser ind i et 2019/2020 med et markant stigende aktivitetsniveau, og det er derfor det helt rigtige tidspunkt for mig at tage nye kræfter ind i både bestyrelses- og ejerkredsen, siger han i ifølge Building Supply i en pressemeddelelse.

For nylig kunne Pihl & Søn for andet år i træk kan fremvise et årsregnskab, der er bedre end budgetteret. Resultatet for 2018/2019-regnskabet landede på 5,5 millioner kr. før skat mod et minus på 7,5 millioner kr. året før. LM Byg kom ud af 2018/19 med et resultat på 24 millioner kr. mod 14 millioner kr. året før.

Både Jesper Kofoed og  Carsten Mindegaard forventer en betydelig vækst og et solidt resultat for begge selskaber i 2019/2020 regnskabet.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032