Rådgivnings- og revisionsvirksomheden flytter i starten af 2024 ind i Bjælkehuset, den primære erhvervsbygning i Trælasten.

Selvom der er næsten 2 år til byggeriet forventes færdigt har PensionDanmark allerede fundet en lejer til størstedelen af det kommende kontorhus Bjælkehuset i den nye bydel, Trælasten.

Det bliver rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, der kommer til at bebo cirka 6.100 af de lidt over 10.000 kvm i Bjælkehuset, som bliver den primære erhvervsbygning i Trælasten.

BDO er i forvejen lejer hos PensionDanmark på Kystvejen i Aarhus, men efter at være gået fra 150 til over 200 medarbejdere i løbet af 3 år savner virksomhedens danske hovedkontor plads.

Jylland: Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 14. juni 2022.

- Det har været en topprioritet for os at fastholde den centrale placering i Aarhus. Vi vil og skal også i fremtiden være tæt på det aarhusianske erhvervs- og byliv. Til gavn for både kunder og kolleger, siger Morten Trap Olesen, senior partner og kontorstedsleder hos BDO i Aarhus.

Bjælkehuset Bygningen bliver det største erhvervsbyggeri i den nye bydel Trælasten, som PensionDanmark opfører i området mellem Silkeborgvej, Vestre Ringgade og åen, og hvor den røde tråd er bæredygtighed, fællesskab og genanvendelse.

Bjælkehuset bygges, så det kan opnå det internationale bæredygtighedscertifikat DGNB Guld, og bygningen får genbrugte teglsten som facadebeklædning.

Jylland: Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 22. september 2022.

- Det er en fornøjelse at kunne se frem til at byde en stabil og attraktiv lejer som BDO velkommen i Bjælkehuset. Vi er glade for at kunne fortsætte samarbejdet, og vi oplever en stærk tilslutning til vores vision for Trælasten som et byområde præget af mangfoldighed, bæredygtighed og nytænkning, siger Marius Møller, direktør for ejendomme hos PensionDanmark.

Trælasten kommer desuden til at indeholde 500-600 boliger målrettet alt fra studerende til seniorbofællesskaber, ligesom bydelen vil huse butikker, caféer, værksteder og grønne områder – alt sammen beliggende bare en kilometer fra Aarhus midtby.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.