Samtlige 6.500 kvm i 1. etape af Munkebjerg Business Park er udlejet, og om en måned sættes der gang i udlejningen af 13.500 kvm boliger..

Barfoed Group udvikler ny bydel i Odense M, hvor der i alt bliver opført 75.000 kvm bolig- og erhvervslejemål til egen portefølje over de kommende år. Barfoed Group har 13.500 kvm lejeboliger under opførelse, og der starter udlejningen om 1 måned, og interessen er allerede meget stor.

Sideløbende udvikles der en businesspark under navnet – Munkebjerg Business Park – hvor 1. etape på 6.500 kvm blev igangsat for 1 måned siden og allerede nu er hele etapen udlejet. De nye lejere i Munkebjerg Business Park er - foruden Barfoed Groups projektafdeling - PwC, Nykredit, Totalkredit, ErhvervshusFyn og Lidl.

- Vi udvikler en ny bydel i meget høj kvalitet, og kombinationen af kvalitet og en perfekt beliggenhed har gjort, at vi langt hurtigere end forventet har udlejet hele etapen på samme tid, som vi går i gang med at støbe fundament til P-kælder på nu, det er vi meget tilfredse med, siger koncerndirektør Frederik Barfoed.

NB! Odense: De store projekter. Konferencen afholdes d. 10. december 2019.

- Munkebjerg Business Park bliver et kraftcenter i Odense med stor synlighed og nem adgang til E20 og Letbanen, og da området udvikles yderligere af både nyt OUH og fortsat udvikling af både Forskerparken og SDU, så vil vores placering være attraktiv for mange. Vi har allerede nu indledende drøftelser med nye mulige lejeremner til den næste etape inden for de kategorier, som lokalplanen giver mulighed for, så vi forventer at den positive udvikling også vil fortsætte de kommende år, uddyber han.

Munkebjerg Business Park etape I er klar til indflytning den 1. juni 2020, hvor de første lejere flytter ind. Etape II er på 8.000 kvm, og det kan eksempelvis udlejes til kontor, sundhedsfag, hotel, take away og fitness. Etape II var oprindeligt planlagt til opstart 2021, men kan fremrykkes, da der lige nuføres drøftelser med flere mulige lejere til bydelen.

Der vil på hele området blive opført flere underjordiske parkeringsanlæg, så der ikke vil mangle parkeringspladser. Ligeledes har Barfoed Group prioriteret højt, at hele området fastholder sit ”parkpræg” så alle beboere oplever Munkebjerg Park som en grøn bydel. Derfor får alle bygningerne grønne tage, og facaderne på Lidl-bygningen opføres også med en facade indeholdende grøn beplantning. Der etableres en ny stor sø med mulighed for ophold langs søen samt nyt orangeri til de kommende bolig lejere.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne