BAM Danmark har underskrevet sin første kontrakt i Danmark. Entrepenøren skal opføre et 1.300 kvm stort kontorbyggeri på DTU i Lyngby.

Den hollandske entreprenørgigant Royal BAM Group, etablerede et datterselskab i Danmark i starten af 2014. I september 2014 sætter BAM Danmark gang i opførelsen af sit 1. byggeprojekt i Danmark.

- Projektet passer ned i den strategi, som vi har udformet. Vi satser fortsat på erhvervsbyggeri, og de næste 2 projekter, som vi lige nu er i gang med at regne på er 2-3 gange større end DTU-projektet, siger administrerende direktør Bo Svendsen til Licitationen.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Byudvikling for 30 milliarder - nye udviklingsområder i Valby. Konferencen afholdes d. 30. september 2014.

Kontrakten gælder opførelse af en ny 1.300 kvm kontorbygning for DTU i Lyngby. Bygningen ”DTU NANOTECH, bygning 345C” har en værdi af 30 millioner kr., og skal forbindes til den eksisterende bygning 345Ø, som rummer Danchip DTU (nationalt center for fabrikation af mikro- og nanoteknologi).

Den nye bygning skal anvendes af forskere, tilknyttet DTU NANOTECH’s Micro- og nanoteknologi fakultet. Bygningen skal være klar til indflytning i december 2015.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.