Den 1. oktober er det Arkitekturens internationale kampdag. I år stiller dagen skarpt på, hvordan vi udvikler velfærd gennem arkitektur, design og byplanlægning.

Løb rundt i Viborg i Minecraft. Se spritny uddannelses-arkitektur og gå på designwalk Kolding. Kig indenfor i private hjem i Aarhus Ø. Diskuter Vejles arkitekturpolitik. Hør om supersygehuse og se børns fotos af bylivet i København og landets største boligrenovering I Brøndby Strand. Eller få et helt særligt indblik i Bellahøjs arkitektur og velfærdsdrømme i Greve. Se også, hvem der løber med priserne for den bedste nye arkitektur.

- Arkitekturens Dag er en anledning til at invitere alle, der har lyst til at diskutere og opleve velfærdens arkitektur og dens muligheder - fra hospitaler til folkeskolen og den almene bolig. Årets program spænder vidt fra Fredericia til Bornholm, og jeg håber, rigtig mange vil benytte sig af de mange tilbud over hele landet og være med til at diskutere vores arkitektur i velfærdens tegn, siger direktør i Arkitektforeningen Jane Sandberg.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Midlertidige anvendelser - idé, eksekvering og god økonomi. Konferencen afholdes d. 21. januar 2015.

Rundt omkring i landet inviterer tegnestuer, virksomheder, kommuner, skoler, biblioteker og museer på oplevelser i anledning af Arkitekturens Dag. Arrangementerne er gratis og henvender sig til alle, der ønsker et anderledes indblik i arkitekturens verden.

- Arkitektur er vores hjem, vores vej til job, vores institutioner, kontorer og hospitaler. Derfor handler Arkitekturens Dag i år om det nære og om, hvordan arkitektur, design og byplanlægning kan være med til at fremme vores fælles velfærd, siger Jane Sandberg.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i København frem til 2030