Opførelsen af Terrassehusene i Thomas B. Thriges Gade Kvarteret går nu i gang. Arkitektgruppen er bygherre, og Henry Jensen er ingeniør, mens Adept har sat stregerne til byggeriet. Projektet omfatter 32 ejerboliger på mellem 105 og 150 kvm. Nybolig står for salget af lejlighederne.

Den 1. maj 2017 har Arkitektgruppen overtaget grunden på Thomas B. Thriges Gade, og byggeriet af Terrassehusene, som består af 4 individuelle ejendomme, går nu i gang. Allerede fra sensommeren 2018 står de første boliger klar til indflytning. I Arkitektgruppen, der har hovedkvarter i det historiske Hollufgård, er man begejstret over at bidrage til transformationen af Thomas B. Thriges Gade.

- Vi glæder os til at komme i gang med Terrassehusene. Det er altid noget helt særligt, når vi bygger i vores egen hjemby. Selvom vi har stået i spidsen for store byggerier i mere end 30 år, synes vi, at dette projekt er noget helt særligt, og vi glæder os over at kunne skabe lækkert nybyggeri midt i byen, ligesom vi er meget glade for at være del af det overordnede projekt om at gøre det centrale Odense til et mere attraktivt og spændende sted at leve og arbejde, siger Robin Feddern, administrerende direktør i Arkitektgruppen.

De 4 ejendomme har fået deres navn, fordi de alle har terrasser i form af forskudte plateauer, orienteret om et fælles åbent gårdrum, som leder tankerne mod sydlandske himmelstrøg. Terrassedesignet betyder, at 20 procent af de i alt 5.000 kvm er altaner eller hævede terrasser Derudover giver terrasserne et stort lysindfald til alle lejlighederne.

Ingen af de 32 lejligheder i Terrassehusene ens, og mange af lejlighederne er allerede solgt. Der er dog stadig nogen tilbage. Prisen er mellem 3,3 og 6 millioner kr.

- Terrassehusene er et eksklusivt byggeri, der giver beboerne mulighed for at slå sig ned i hjertet af Odense og tæt på alle de nye attraktioner såsom Odeon. På trods af den centrale placering er terrassehusene en lille oase uden nævneværdig trafikstøj, og hvor der et dejligt nærmiljø, siger Peter Schultz Jensen, ejendomsmægler, Nybolig Projekt Odense.

Torsdag den 11. maj 2017 markeres opstarten af byggeriet med et åbent hus på grunden mellem klokken 16.30–17.30.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS