AP Pension har indgået en lejekontrakt med fastfood-kæden KFC i Horsens. Dermed bliver restauranten en del af den nye bydel i Horsens, som AP Pension udvikler centralt i byen.

AP Pensions store udviklingsprojekt centralt i Horsens står færdig i løbet af 2020. Ud over en række lejeboliger kommer der også flere forskellige spisesteder i den nye bydel, der har fået navnet Lilli Gyldenkildes Torv. Blandt de spisesteder, der åbner op i bydelen, er KFC, der har indgået en lejekontrakt med AP Pension.

Administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, glæder sig over, at KFC kan se fordele i at åbne op i den nye bydel.

- Vi er glade for, at KFC kan se de fordele, der er ved at blive en del af den nye bydel i Horsens. Med KFC, som en del af den nye bydel, kan vi tilbyde borgerne en lang række forskellige muligheder. De muligheder kommer ikke kun borgerne i lokalområdet til gode. For aftalen med KFC sikrer ligeledes gode afkast til alle vores kunder, fortæller Peter Olsson.

 NB! Horsens: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2020.

Peter Olsson ser frem til, at beboere, butikker og spisesteder indtager den nye bydel i løbet af næste år.

- Vi oplever en enorm interesse fra både borgere og erhvervslivet, hvilket bekræfter os i, at det er et særdeles attraktivt projekt, vi udvikler i Horsens. Den store interesse gør, at vi glæder os til at slå dørene op til et levende og aktivt torv med boliger, butikker og spisesteder. Vi er stolte over den store interesse og ser frem til det fortsatte samarbejde i området, siger Peter Olsson.

Administrerende direktør i KFC, Bjartmar Trastarson, glæder sig til at kunne åbne, hvad der bliver den første KFC i Horsens.

- Vi er særdeles tilfredse for samarbejdet med AP Pension, der udvikler et spændende projekt centralt i Horsens, hvor vi kan komme i kontakt med mange gæster – både beboere i den nye bydel, men ikke mindst også handlende, der besøger området. Vi ser frem til at kunne åbne vores første KFC i Horsens, fortæller Bjartmar Trastarson fra KFC.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS