CBRE får californisk investor ind på det nordiske marked for logistikejendomme.

Lineage Logistics, der er verdens største og mest innovative udbyder af temperaturstyrede logistikløsninger, er trådt ind på det nordiske marked med opkøbet af Kanalholmen 15, en 22.000 kvm stor køle- og fryseejendom i industriområdet Avedøre Holme i Hvidovre. Bech Bruun var købers advokat, og erhvervsejendomsrådgiveren CBRE repræsenterede sælger og formidlede salget.

- Vi kom ind på det europæiske marked i 2017. Vi har støt opbygget vores tilstedeværelse i Europa og har længe ønsket at få en fod inden for på det nordiske marked – og det har vi nu fået mulighed for med denne handel, siger Mike McClendon, President of International Operations & EVP of Network Optimization hos Lineage Logistics, der driver mere end 300 temperaturstyrede logistikfaciliteter på tværs af Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Australien og New Zealand.

Albertslund - Store projekter - 17.000 nye borgere. Konferencen afholdes d. 12. november 2020.

- Lineage Logistics og firmaets private kapitalejer Bay Grove er fantastiske partnere at kunne byde velkommen på det nordiske logistikejendomsmarked. Deres kompetencer og skarpe fokus på køle-fryseejendomme betyder, at de har et stort potentiale for at investere i lignende ejendomme i både Danmark og hele Norden på længere bane, siger Peter Michael Tetzlaff, Associate Director for Investment Properties hos CBRE Capital Markets.

Handlen er gennemført som en selskabshandel. Prisen på ejendommen fremgår ikke. Ejendommen er i oktober 2018 offentligt vurderet til 56 millioner kr., hvoraf grundværdien udgør 36 millioner kr.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens