Amazon Web Services (AWS) etablerede i 2018 dansk kontor i Codanhus i hjertet af København. Nu får vækst virksomheden til at flytte til større lokaler.

Kraftig vækst og løbende investeringer i det danske marked har medført, at der er behov nye, større rammer for den danske del af Amazons succesfulde cloud-forretning, AWS. Derfor rykker virksomheden til nye lokaler i kontorfællesskabet Spaces i Købke Hus på Ny Carlsberg Vej i Carlsberg Byen.

Som del af væksten rekrutterer AWS målrettet efter nye medarbejdere, både it-professionelle og til salg og administration. På tværs af Norden søger AWS lige nu omkring 120 nye medarbejdere, heraf 17 i Danmark. Opgraderingen af organisationen sker blandt andet for at styrke betjeningen af AWS’ brede portefølje af danske kunder, der inkluderer Aller Media, Cowi, Danske Bank, DFDS Group, Joe and the Juice, IO Interactive, Leo Innovation Labs, Lunar, A.P. Moller - Maersk, Novozymes, Obviux, Peakon, Pleo, Queue-it, Topdanmark og Trustpilot.

VESTERBRO: De store projekter. Konferencen afholdes d. 10. november 2020.

- København tilbyder en utrolig talentpulje af meget dygtige og kreative mennesker. Derudover er det hjemsted for mange bemærkelsesværdige danske virksomheder, der er førende inden for digital innovation og hurtigvoksende tech-start-ups, udtaler Guido Bartels, administrerende direktør Nordics & Baltics hos Amazon Web Services.

- Danmark er et fantastisk sted at gøre forretning, og vi ser frem til at fortsætte med at udvide vores lokale tilstedeværelse, så vi kan hjælpe endnu flere danske organisationer med at innovere og vokse i skyen, uddyber han.

AWS er en selvstændig del af Amazon.com med egen ledelse og organisation. Selskabet blev etableret i 2006 og er i dag verdens største cloud-leverandør med en global run-rate-omsætning tæt omkring 272 milliarder kr.

Kontorfællesskabet Spaces omfatter 4.550 kvm.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter