Altan.dk, der tidligere i år åbnede et nyt showroom i Aalborg, skal i gang med 128 altaner i Aalborg og Nørresundby fordelt på 10 forskellige altanprojekter i de kommende måneder.

I de seneste år har flere byer i Danmark oplevet et regulært altan-boom, og den udvikling gør sig i den grad også gældende i Nordjylland. Det mærker de hos landets førende altanvirksomhed Altan.dk, der tidligere på året åbnede et nyt showroom i Aalborg Midtby.

Den nordjyske hovedstad er således altanklar, men der er også en ret stor interesse for at høre om muligheden for at få en elevator monteret i de eksisterende etageejendomme. Her er det i nogle tilfælde muligt at få etableret en elevator i forbindelse med bygningens eksisterende hovedtrappe, andre steder er det en mulighed i en eksisterende bagtrappe eller i udvendigt elevatortårn.

Jylland: Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 2. februar 2022.

- Vi har i de seneste år oplevet en stigende interesse for altaner i hele Danmark, og Aalborg er ingen undtagelse. Aalborgenserne viser stor altan-interesse, og den udvikling er der kun sat fart på efter åbningen af vores nye showroom i byen, hvor vi har rigtig mange besøgende forbi, udtaler Allan Klæstrup Vanggaard, der er salgsansvarlig i Aalborg.

Altan.dk beskæftiger cirka 120 medarbejdere og monterer årligt over 3.000 altaner Danmark, hvor størstedelen af altanerne opføres i København, men både Aarhus og Aalborg er på vej op.

Jylland: De nye brandkrav 2020, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 3. marts 2022.

Aalborgenserne har siden maj kunnet besøge Altan.dks showroom på Boulevarden 33A, og den mulighed har altan-nysgerrige borgere benyttet i stor stil.

- I vores showroom kommer gæsterne helt tæt på både funktionaliteten og æstetikken i vores altanløsninger, og det er min klare fornemmelse, at det har spillet en afgørende rolle i, at flere og flere aalborgenserne har fået øjnene op for at få ekstra kvm under åben himmel. I den kommende tid kommer vi til at sætte endnu mere fart på altan-boomet i Aalborg, fortæller Casper Gorm Knudsen.

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. marts 2022.

Altan.dk monterer hvert år 3.000 altaner. Derudover har firmaet har siden 2012 også haft travlt med at installere elevatorer i eksisterende etageejendomme. Virksomheden løser årligt 25-30 elevatorprojekter i hele landet. Aktuelt har kun 7 procent af alle etageejendomme i Danmark en elevator.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032