Ajcon har specialiseret sig i byggeri til fødevareindustrien, catering, medicinal og transportsektoren, men jorden er til salg til alle typer virksomheder, der øjner fordelene ved at bosætte sig tæt på E45.

Med 170.000 kvm erhvervs- og industrijord i motorvejsnære områder i Trekantområdet styrker entreprenør- og ingeniørfirmaet Ajcon sin forretning med salg af grunde.

- Vores kerneforretning er vores entreprenør- og ingeniørfirma og med fokus på erhvervsbyggeri til blandt andet catering, medicinal, fødevarer og transportbranchen. Salg af byggegrunde er et godt supplement til vores kerneforretning, og det understøtter dermed vores indtjening, siger salgsdirektør Rasmus Jørgensen fra Ajcon.

NB! Kolding investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 28. marts 2017.

Han påpeger, at Ajcon med de attraktive byggegrunde lige ud til motorvejen ved Vejle kan tilbyde særdeles gode forhold. Både hvad angår eksponering for de mange forbipasserende på motorvejen og ikke mindst i forhold til logistikken for de virksomheder, hvor det er et vigtigt element i forretningen. Disse virksomheder kan opnå massive økonomiske fordele ved at optimere logistikken med et domicil tæt på motorvejen.

Industrijorden, der er til salg håndteres lokalt via Sadolin & Albæk i Aarhus og Nybolig Erhverv i Vejle for Ajcon.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder