I London har en enkelt Airbnb-udlejer gennem de seneste 12 måneder tjent 100 millioner kr. på at udleje 881 lejligheder gennem tjenesten.

Store Airbnb-udlejere i byer som Cape Town, Paris og Barcelona tjener små 10 millioner kr. om året på at udleje lejligheder gennem Airbnb, og i London har en enkelt udlejer gennem de seneste 12 måneder tjent 100 millioner kr. på at udleje 881 lejligheder gennem tjenesten. I Bali har en udlejer ligeledes tjent 100 millioner kr. på at udleje 504 ejendomme. Det skriver The Telegraph.

- Airbnb er ikke længere en tjeneste for individer, der på egen hånd udlejer deres lejlighed eller et værelse, siger Scott Shatford, administrerende direktør i AirDNA, som har udarbejdet datasættet, hvorfra The Telegraph har deres tal.

NB! Ørestad - nye planer og projekter for 10 milliarder. Konferencen afholdes d. 24. april 2018.

- Vi ser traditionelle virksomheder inden for ejendomsadministration, der opererer med op mod 1.000 lejligheder, uddyber han.

Der er størst profit at hente på den indonesiske ferieø Bali, hvor en Airbnb-udlejer gennemsnitligt tjener 260.000 kr. årligt, men også i Tokyo og London er der gode penge at tjene.

En talsmand fra Airbnb anerkender dog ikke datasættet fra AirDNA, og påpeger, at den typiske Airbnb-udlejer i Storbritannien årligt tjener 25.000 kr. ved at udleje 3 nætter om måneden.

Airbnb blev stiftet i 2008 og har udlejere i 65.000 byer i 191 forskellige lande.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder