De nye lejligheder med 1-4 værelser i et projekt tæt på kommende letbanestation i Odense står klar i midten af 2024.

Projektudviklingskoncernen AG Gruppen indgår endnu engang en stor aftale med ejendomsinvesteringsselskabet Koncenton. Denne gang er der tale om 240 boliger i et nyt, grønt bykvarter i Odensebydelen Hjallese, under navnet Admiralens Have. Tidligere på året afleverede AG Gruppen 117 ungdomsboliger midt i Odense til Koncenton og er nu i gang med projektets sidste etape med endnu 98 ungdomsboliger.

Admiralens Have opføres på Svendborgvej, på grunden som i mange år husede Jorgensen Maskinfabrik. Boligerne bygges tæt på Hjallese station, som bliver sidste stop på letbanen.

Der er tale om boliger i varierende størrelser; lejligheder med 1, 2, 3 eller 4 værelser og rummelige 4-værelses rækkehuse, som på trods af den bynære placering får masser af plads til lys, liv og luft – og rekreative områder som Fruens Bøge Skov som nabo. Projektet er tegnet af Arkitema Architects.

Middelfart: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. maj 2022.

- Vi er rigtig glade for samarbejdet med Koncenton, og den tillid de viser os ved den nye aftale; denne gang om 240 blandede boliger centralt i Odense. Odense er en by i en spændende udvikling, og det øger behovet for nye, moderne boliger med god forbindelse til offentlig transport og indre by, siger AG Gruppens administrerende direktør Robin Feddern.

De nye boliger i Hjallese bliver opført til DGNB Guld. Det er intentionen, at det nye boligområde skal indpasse sig i den omkringliggende bebyggelse, så der bliver sammenhæng mellem nyt og gammelt.

- Vi har udelukkende positive erfaringer fra vores tidligere projekter med AG Gruppen. Vi har indtil videre arbejdet sammen om 3 store boligprojekter i hovedstadsområdet og Odense, og alle blev udlejet på rekordtid, siger Anders Bangsgaard, som er ejendomsdirektør og partner i Koncenton.

Det forventes, at de første boliger står klar til indflytning i midten af 2024.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS