På den sidste dag i 2021 blev den endelige aftale mellem Adapteo og MT Højgaard underskrevet og Adapteo er nu ejer af Ajos. Den overordnede plan for integrationen af de 2 virksomheder er lagt.

Adapteo overtog den 31. december 2021 officielt Ajos. Selv om opkøbet træder i kraft med omgående virkning, så vælger Adapteos ledelse at lade selve indlemmelsen af Ajos’ medarbejdere og kunder foregå på velovervejet vis over en længere periode.

- Adapteo og Ajos er 2 yderst velfungerende forretninger hver især, som vi nu over en længere periode skal integrere og smelte sammen med henblik på fælles succes. Det er en proces, som vi bestemt ikke haster igennem, da vi vil sikre en god overgang for medarbejderne og ikke mindst kunderne, der fortsat kan se frem til leverancer og service med bæredygtighed og kvalitet i højsædet, udtaler Andreas Löfgren, Country Manager i Adapteo Danmark.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 19. januar 2022.

Adapteos hovedkvarter, der er opbygget i egne pavillonbygninger, er placeret i Greve, hvor der allerede er klargjort kontorpladser til de nye kollegaer og tænkt logistisk i forhold til opbevaring af de nye produkter fra Ajos.

- Vi har lejet Ajos’ nuværende matrikel i den nærmeste fremtid for netop at skabe en optimal transition, men vi har allerede nu klargjort og tildelt nye kontorpladser her på Greve Main, så vores nye kollegaer føler sig velkomne fra dag ét. Samtidig har vi næsten fået styr på organisationsdiagrammet, og er godt med i forhold til logistikken. Alt sammen bidrager til at alle medarbejdere løbende kan omstille sig til den nye struktur og skabe en fælles synergi, afslutter Andreas Löfgren.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS