Aberdeen Asset Management har netop købt ejendommen Frederiksborggade 12 i København på vegne af Aberdeen Property Nordic Fund I. Den 1.350 kvm store ejendom er fuldt udlejet. Ejendommen blev senest handlet for 51 millioner kr. i 2013.

Aberdeen Asset Management oplyser, at man har købt Frederiksborggade 12 i København for 102 millioner kr. Købesummen modsvarer ifølge Aberdeen et startafkast på 4,2 procent.

Ejendommen, som ligger tæt ved Nørreport Station, er på i alt 1.350 kvm og har inden for de seneste år gennemgået en større ombygning.

NB! Erhvervslejelovens nye udvikling. Seminaret afholdes d. 25. august 2016.

Burger King er herefter flyttet ind i ejendommens nederste etager på en længerevarende lejekontrakt. Ejendommens øvrige etager indeholder nyindrettede og 6 fuldt udlejede boliglejemål.

Den 5 etager høje ejendom blev ifølge Ekstra Bladet handlet til 51 millioner kr. i 2013 , men i 2007 var prisen noget højere oppe, da den nu konkursramte ejendomsinvestor Hans Henrik Palm købte den for 83 millioner kr.

Bruun & Hjejle har rådgivet Aberdeen i forbindelse med købet, og handlen er formidlet af Sadolin & Albæk på vegne af IRERE Lake.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS