Byudvikler Rune Kilden og Anders Holch Povlsen står bag Scandics kommende hotel med 500 værelser på Aarhus Ø. Aarsleff skal bygge hotellet i totalentreprise.

Aarsleff har indgået en samarbejdsaftale med bygherreteamet Bassin 7 Erhverv med henblik på senere indgåelse af en totalentreprisekontrakt på opførelse af et nyt hotel og konferencecenter på Aarhus Ø. Det skriver entreprenøren i en pressemeddelse.

Samarbejdsaftalen omfatter projekteringsarbejderne forud for opførelsen af det 43.000 kvm store hotel og konferencecenter med tilhørende parkeringskælder i 2 niveauer, der ud over hotelfaciliteter blandt andet skal rumme en stor multisal med plads til 2.000 personer, konference- og mødefaciliteter, restauranter, fitness- og wellnessafdeling.

- Vi glæder os til at komme i gang med det spændende projekt. Det er et byggeri, der stiller store krav til vores evner som entreprenør, for det kommer til at indeholde mange specialarkitektoniske elementer. Byggeriet vil desuden omfatte nogle meget udfordrende funderingsarbejder og betonkonstruktioner, fortæller Ulrik Therkilsen, afdelingsdirektør i Aarsleff.

Etableringen af byggegruben er allerede i gang. Byggeriet forventes afsluttet i begyndelsen af 2024.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS