De første 36 3-, 4- og 5-værelses moderne lejligheder i Hasseris Enge i Aalborg er klar til udlejning den 1. september 2018. De øvrige 33 lejligheder udlejes per 1. november. Lejlighederne er mellem 86 og 114 kvm store.

Aalborg er en af de byer, der oplever en befolkningstilvækst. Det sætter sit præg på antallet af nybyggerier i byen, og nu er en helt ny og spændende bydel på den sydlige ende af Hasseris Enge også på vej.

Med en forventet befolkningstilvækst på 9,7 procent frem mod 2029 har Aalborg vokseværk. I centrum er flere af byens tidligere industriarealer derfor de seneste år forvandlet til boligområder. Men nu er en helt ny, grøn bydel, Hasseris Enge, i Aalborgs sydvestlige udkant også ved at tage form.

Dette område skal ifølge Aalborg Kommunes planer sammen med det tilstødende Sofiendals Enge binde byen og det åbne land sammen. Området bliver derfor kendetegnet ved et stort, rekreativt naturareal, hvor dyre- og planteliv får lov til at vokse frit som led i en ny klimapark.

NB! Horsens investerer 12 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 3. oktober 2018.

Samtidig skabes der også attraktive, grønne arealer for beboerne på Hasseris Enge, ligesom der lægges op til, at bydelen bliver arkitektonisk interessant med stor variation i byggerierne. Et af de aktuelle projekter i den forbindelse er Hasserisparken, som består af 2-3 etagers kanthuse med elevator.

Her står de første 36 3-, 4- og 5-værelses moderne lejligheder klar til udlejning den 1. september. De øvrige 33 lejligheder udlejes per 1. november. Lejlighederne er mellem 86 og 114 kvm store, og har alle en stor syd- eller sydvestvendt altan eller terrasse med udsigt over de åbne arealer samt en privat parkeringsplads. Derudover er der både handicap- og gæsteparkeringspladser i området.

- Vi oplever i øjeblikket stor interesse fra særligt børnefamilier, fordi Hasseris-parken ligger i et trygt område, hvor børnene kan færdes frit på stisystemer. Samtidig er der kort afstand til både indkøb, skole, børnehave og offentlige transportmuligheder, og så ligger området kun 5 kilometer fra Aalborg centrum, fortæller Martin Lindhøj fra Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, som står for udlejningen af boligerne i Hasserisparken.

Hasserisparken er tegnet af Kjaer & Richter og opføres i totalentreprise af TL Byg. Læs mere om lejlighederne her.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS