Udenrigsministeriet udbyder 3 rammeaftaler om rådgivning til Udenrigsministeriets ejendomsportefølje, der er på 500 ejendomme og lejemål, fordelt på over 100 ambassader, generalkonsulater, handelskontorer, chefboliger og medarbejderboliger.

De ejendomme, der er omfattet af rammeaftalen, er forskelligartede og er beliggende over hele verden.

En fremtidig rådgiver skal rådgive Udenrigsministeriet med varierende ejendomstyper i lande med forskellig byggetradition, kulturforhold og klimazoner. Enkelte af ejendommene er fredede eller bevaringsværdige og vil derfor forudsætte særligt fagkundskab.

Alle ejendomme i Udenrigsministeriets ejendomsportefølje er underlagt et rotations-princip og gennemgår hvert 3. år et bygningssyn. Af dette fremgår ejendommens bygningsfysiske, energimæssige og bæredygtighedsmæssige tilstand inkl. anbefalinger til udbedringer og andre tiltag.  

Rådgivningsydelserne under rammeaftalen kan relatere sig til Udenrigsministeriets boliger, repræsentationer i statsejede ejendomme og lejemål, nybyggerier, til- og om-bygninger, ændringer i en ejendoms funktionalitet, vedligeholdelsesarbejder, moderniseringer og/eller sikkerhedsrelaterede ombygninger m.v.

En fremtidig rådgiver skal derfor levere arkitektfaglig, ingeniørfaglig og byggeteknisk rådgivning


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS