3XN har i samarbejde med JP Immobilien og Malek Herbst Architekten udviklet et projekt med boliger, galleri, detailhandel og reception i stueetagen på Renngasse 10 i Wien. Nu sættes byggeriet i gang.

Et nyt byggeri, som 3XN har sat stregerne til, sættes nu i gang i hjertet af Wien. Renngasse 10 får 73 boliger fra 50 kvm til 240 kvm, herunder 4 penthouselejligheder og flere 2-etagers-lejligheder, samt plads til galleri, detailhandel og reception i stueetagen.

Dertil kommer concierge-service og portier samt ekstra faciliteter som et bibliotek med tekøkken, fitnesscenter, legerum og 4 etager underjordisk parkering. Ligeledes etableres en gårdhave med et mindre springvand og en grøn "levende" væg.

NB! Alternativt boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 6. oktober 2016.

- Wiens arkitektur fremkalder en særlig stemning – en overdådighed med sin egen raffinerede charme, siger Jan Ammundsen, Senior Partner hos 3XN.

- Vi har designet en ny bygning med detaljer og materialer, som vi tror, vil bidrage til den særlige atmosfære i Wien. Mange historiske bygninger i Wien er kendetegnet ved ornamentale krummelurer. Vi valgte en moderne tilgang til det luksuøse byggeri, der er poleret og funktionel på samme tid. Og så tilføjede vi subtile lag til strukturen for at skabe vores egen fortolkning af arkitekturen i Wien, siger han videre.

Alle lejligheder har enten balkon eller loggia, og de øverste lejligheder har privat tagterrasse. Bygningens karakteristiske form giver 75 procent af lejlighederne udsigt til 2 sider. 3XN genbruger facadens farvepalet og grundide i bygningens indvendige indretning. Metal, træ og sort finish pryder receptionen og den åbne trappe, med gulve i natursten og paneler i egetræ i alle offentlige rum.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032