Blackstone's danske selskab 360 North har gennem de seneste måneder hentet nye folk ind i direktionen, og  nu skifter selskabet navn.

360 North skifter nu navn til Kereby. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- Vores tilgang er, at vi skal levere god kundeservice, og at vi skal agere respektfuldt, ansvarligt og professionelt som udlejer. Som ejer og udlejer ønsker vi et tæt og langsigtet samarbejde med vores kunder og lokalsamfundet – og gerne bidrage til at afhjælpe boligmangelen i København i det omfang vi kan. Vi vil tilføre boliger og udvikle lokalmiljøer, hvor københavnerne ønsker at bo, udtaler Lars Pærregaard, administrerende direktør i Kereby.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

- Det vil vi gøre ved at skabe boliger af høj kvalitet og gøre dem mere miljømæssigt bæredygtige samtidig med, at vi bevarer Københavns unikke arkitektoniske kulturarv, udtaler Lars Pærregaard videre.

Selskabet har oprustet gennem de seneste par måneder og direktionen består foruden administrerende direktør Lars Pærregaard af driftsdirektør Kenneth Ohlendorff og finansdirektør Ole Markussen.

Kereby vil blandt andet etablere et nyt kunde-servicecenter, som skal gøre det nemmere at komme i kontakt med Kereby og herunder sikre hurtigere håndtering af forespørgsler fra kunderne.

Desuden agter Kereby at bygge videre på de 500 millioner kr., der allerede er investeret i at renovere boliger og ejendomme.

 


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter