2E Group har indgået købsaftale om sit største salg i det ambitiøse byudviklingsprojekt - Egedal Village i Ølstykke. Der sælges 5.000 kvm nyopførte boliger i én samlet handel til norsk kapitalforvalter. Flere handler er under opsejling.

Lejlighederne indgår i det igangværende og nye byudviklingsprojekt, som 2E Group lige nu har i gang i ”Egedal Village” i Ølstykke. Boligerne afleveres nøglefærdige fra august måned 2020 til den norske kapitalforvalter, der er hjemmehørende i Oslo.

- Kapitalforvalteren forvalter kapital fra formuende personer i Norge og har fulgt 2E Group's byggerier igennem længere tid og har nu valgt at investere stort i dem. Derudover oplever vi pæn efterspørgelse efter vores boligprojekter, såvel fra private, og som her fra professionelle ejendomsinvestorer, udtaler administrerende direktør Jesper Skovsgaard fra 2E Group.

NB! Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

- Vores byggeprojekter er alle kendetegnet ved at være beliggende med de gode beliggenheder i de attraktive forstadsområder uden for Storkøbenhavn - som flere vælger at flytte ud i. Såvel salgspriser som lejepriser er dér noget billigere end inde i København – og dertil er infrastruktur i omegnskommunerne rigtigt gode, og omegnskommunerne er meget opmærksomme på et højt serviceniveau overfor nye tilflyttere. Det tiltaler rigtig mange, udtaler Jesper Skovsgaard.

Den norske kapitalforvalter ønsker indtil videre at være anonym, da flere handler kan være på vej.

Egedal Kommune er i fuld gang med at virkeliggøre visionen om en ny bydel omkring Egedal Station. Her forvandles grønne marker over de kommende 20-30 år til en levende by med både butikker, boliger og virksomheder og op til 10.000 nye borgere.

Den kommende by indeholder 5 forskellige lokale bykvarterer med hver deres identitet, lige fra en tæt og høj stationsby til et åbent campusmiljø. Gennem byudviklingsområdet snor den grønne fletning sig, og skaber inddelingen i forskellige bydele, der alle har tæt adgang til det grønne areal, hvor stisystemer giver mulighed for såvel bevægelse og rekreation gennem bakkelandskaber, små skovklynger, sølandskaber, nyttehaver og sportsbaner.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS