2E Group har solgt 230 nyopførte boliger i Storkøbenhavn i én samlet handel til 430 millioner kr. Det er selskabets største salg nogensinde.

2E Group har netop afsluttet sit største salg nogensinde i én handel. Hele 230 lejligheder og rækkehuse er solgt til ialt 450 mio. til ejendomsinvestor.

Boligerne er beliggende i igangværende og nye byggeprojekter som 2E Group har i gang lige nu i ”NærHeden” i Hedehusene, ”Green Park” i Glostrup, Skovlunde Torv og Residence Park i Farum. Boligerne afleveres allerede fra september 2018 og løbende frem til slutningen af 2019.

NB! Roskilde: investeringer i byudvikling for 25 milliarder kr. Konferencen afholdes d. 21. februar 2018.

Vi oplever pt. meget stor efterspørgelsel efter vores boligprojekter, såvel fra private, og som her fra professionelle ejendomsinvestorer. Vores byggeprojekter er alle kendetegnet ved solid kvalitet og de rigtige beliggenheder i de attraktive områder udenfor Storkøbenhavn - som flere vælger at flytte ud i. Priserne her er betydeligt billigere end inde i København og infrastruktur i omegnskommunerne er dertil rigtig gode og omegnskommuner er meget opmærksomme på højt serviceniveau overfor nye tilflyttere. Det tiltaler rigtig mange, udtaler administrerende direktør Jesper Skovsgaard fra 2E Group.

Foruden de 230 boliger har 2E Group også solgt en 1.800 kvm stor dagligvarebutik samt parkeringskælder i byudviklingsområdet Nærheden til SuperBrugsen. Butikken opføres tæt ved Springcenteret og den kommende skole og åbner i midten af 2019. Ovenpå SuperBrugsen kommer der 3 etager med ejerlejligheder.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS