Mellem Aarhus og Randers bygges i øjeblikket 22 rækkehuse ud mod de grønne arealer i det sydøstlige hjørne af Hornslet.Boligerne er klar til indflytning allerede august 2021 for 1. etape, mens 2. etape er klar december 2021. EDC Aros Hornslet og EDC Projekt Poul Erik Bech skal formidle salget af boligerne.

Boligerne på Friheden, Ole Geislers Vej i Hornslet er i fuld gang med at blive opført. Udvikleren bag projektet er JS Group, og bebyggelsen består af 22 rækkehuse, hvoraf de 16 boliger opføres i 1 plan fra 102-122 kvm, mens 6 af boligerne bygges i 2 plan med et etageareal på 192 kvm, hvor 131 kvm er godkendt som bolig.

- De 22 rækkehuse bliver således med helt unikke med facader i Cortenstål, og der opføres skønne fællesarealer med en vild beplantning og dejlige solorienterede private terrasser. Boligerne er med materialevalg af høj kvalitet, hvor køber har mulighed for at vælge inventar hos Invita Køkken og klinker og gulvbelægning hos sælgers leverandør, der er samtidigt gulvvarme og varmegenvindingsanlæg i alle boliger, siger , siger Malthe Brøckner Siggaard fra EDC Aros Hornslet.

Randers: De store byggeprojekter. Konferencen afholdes den 8. september 2021.

Boligerne sælges for mellem 2,6 millioner kr. og 3,75 millioner kr. De 4 boliger på 102 kvm er reserveret til købsaftale på kun 5 dage på markedet.

Projektet i Hornslet sælges i tæt samarbejde med EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus, som arbejder med projektboliger i det jyske, og i mange boligprojekter arbejder de tæt sammen med de lokale EDC boligbutikker.

- For os er det et spændende projekt, som er ved at blive bygget i Hornslet. Vi ser mange projekter, både tæt/lav og etageboliger. Men her får de kommende beboere et helt unikt produkt, som vi er sikre på rammer perfekt ind i efterspørgslen i markedet, siger Tonny Broberg, projektchef, EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus.

Boligerne i 1. etape vil være indflytningsklar i august 2021, mens 2. etape vil være med indflytning i december 2021.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS