2020 har været et langt bedre år for grundsalget, end man havde turdet håbe på i foråret, da coronavirussen gjorde sit indtog. 47 kommunalt udstykkede grunde er blevet solgt i løbet af 2020. Mere end en 1/3 er solgt i landdistrikterne.

2020 har været et rigtigt godt år for grundsalget i landsbyerne i Randers Kommune. Ikke mindst i Uggelhuse har der været rift om grundene.

- Det der har været kendetegnende for 2020 er, at vi har fået mange henvendelser og haft et pænt salg af grunde i oplandsbyer og landdistrikter. Det tegner lyst for fremtiden i landdistrikterne og giver mig en tro på, at vi kan bevare og udvikle vores lokalsamfund til glæde for hele kommunens sammenhængskraft, udtaler formanden for Randers Kommunes Landdistriktsudvalg Lars Søgaard.

Jylland: FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 13. april 2021.

På landet er det især grundene i Uggelhuse, som har nydt stor interesse. I Uggelhuse er solgt seks grunde, og der er reservationer på de sidste i udstykningen på Koglevej. Også i Øster Tørslev har der været stor interesse og flere henvendelser om udstykningen på Sandhøjen.

De 47 kommunalt udstykkede grunde, som per 17. december var solgt eller reserveret i 2020, fordelte sig med 20 i Dronningborg, 6 i Uggelhuse, 5 i Munkdrup, 3 i Spentrup og 3 i Harridslev, 2 i Drastrup, 2 i Fårup, 2 i Langå og 2 i Romalt samt 1 i Øster Bjerregrav og 1 i Øster Tørslev.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse