1927 Estate har netop færdiggjort købet af ejendomsadministrationsselskabet Mose Ejendomsadministration. Det sker i bestræbelserne på at løfte kundeoplevelsen til nye højder i investorers projekter såvel som i egen driftsportefølje.

I 2021 indledte 1927 Estate og Mose Ejendomsadministration et strategisk samarbejde med henblik på at øge fokus på slutbrugeren og strømline de interne processer til gavn for kunderne.

Det er frugten af dette arbejde, der nu gør, at de 2 parter knytter et endnu tættere bånd og 1927 Estate overtager ejerskabet af Mose Ejendomsadministration.

Jylland: Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 22. september 2022.

Samtidig bliver Ida Mose, stifter af Mose Ejendomsadministration, ny administrationschef i 1927 Estate.

- Det er en stor glæde at få Ida og Mose EA med ombord. Mose Ejendomsadministration har vist sig meget kompetente inden for deres felt, både når det gælder dialogen med lejerne samt deres digitale mindset, som understøtter den gode beboeroplevelse. Det har vi erfaret på første hånd i det forgangne år, og vi ser en masse gode synergier i denne transaktion, siger administrerende direktør i 1927 Estate, Søren Hampen Kristensen.

Mose EA blev grundlagt i 2016. Fra virksomhedens kontor i Hobro tilbydes både administration af udlejningsejendomme (bolig og erhverv) samt ejer- og grundejerforeninger i hele Danmark.

Jylland: Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 23. februar 2022.

- Jeg glæder mig utroligt meget over, at Mose EA bliver en del af en alsidig og toptunet organisation, så vi sammen kan skabe endnu mere værdi for vores nuværende samt nye kunder: investorer, lejere og bestyrelser i ejer- og grundejerforeninger. Vi vil med denne transaktion i den grad kunne tilbyde endnu bedre service samt en større pallette af ydelser til vores kunder, siger Ida Mose, stifter af Mose EA.

1927 Estate er et markedsorienteret areal- og ejendomsudviklingsselskab med hovedkontor i Risskov. Selskabet er i dag ejet af 4. og 5. generation samt en ny investorkreds, der tiltrådte i 2019. Aktuelt har 1927 Estate 2.500 boliger i pipelinen til samarbejdspartnere og egen portefølje.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032