DONG sælger Transformerstation Bremerholm, som ligger umiddelbart overfor Magasin. Bygningen fra 1962 rummer blandt andet en 11 meter høj hall.

Ejendommen på Bremerholm har et råt industrielt udtryk og er iklædt bronze. Ejendommen rummer bag sine rå betonmure blandt andet en 11 meter høj hall og mange højloftede lokaler, som er afskærmet af meterhøje jernporte. Der er også åbne trappeopgange i industrielt look, mindre forskudte etager og specielle planløsninger.

- Den centrale placering umiddelbart over for Magasin giver enestående muligheder for at etablere kreative, unikke og trendy faciliteter for restauranter, detailforretninger som møbelhuse og gallerier eller oceaner af andre kreative formål, siger erhvervsejendomsmægler Helle Horn Kramer fra Colliers International Danmark i København, som har ejendommen til salg.

NB! Byens Ejendom afholder seminaret: Ansvarsforhold og overtagelsesaftaler ved køb af fast ejendom. Seminaret afholdes d. 5. februar 2015.

Transformerstation Bremerholm blev opført i 1962 og har bibeholdt sin funktion helt op til 2014. Det er arkitekt Hans Chr. Hansen, som har tegnet bronzeudsmykningen, der pryder bygningen. Ejendommens materialer er bestemt ud fra rummenes tidligere funktion og består blandt andet af robust beton og stål i transformerrummene og præcist og detaljeret bronze mod gaden. Da bygningen først blev taget ud af drift i 2014, fremstår det meste interiør originalt. Ejendommen er på 1.400 kvm.

- Uden at gå på kompromis med fremtoningen af ejendommens indre eller ydre har Bertelsen & Scheving Arkitekter visualiseret og beskrevet nogle af de muligheder, der ligger i bygningsmassen. Mulighederne omfatter blandt andet boliger, restauranter, udstillingslokaler og lokaler til detailhandel, siger Helle Horn Kramer, som videre oplyser, at der allerede er stor interesse for ejendommen fra potentielle købere.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder