Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen udmønter nu en pulje på 10 millioner kr. til boligsocialt løft i udsatte boligområder. Puljen skal bidrage til, at det samlede antal udsatte boligområder i Danmark nedbringes. Ansøgningsfristen er den 9. juni 2017 kl. 12.00.

Der er fortsat en række almene boligområder i Danmark, der er særligt udsatte, og som fysisk og socialt er isolerede fra de byer, som de er en del af. Det giver ulige muligheder for at få uddannelse og beskæftigelse for de mennesker, som bor i de udsatte almene boligområder.

Ansøgerkredsen er kommuner og boligorganisationer, som gennem konkrete initiativer kan understøtte et boligsocialt løft i udsatte boligområder. Boligområderne skal optræde på styrelsens liste over udsatte boligområder eller være udsatte almene boligområder, som er tæt på at opfylde kriterierne for at komme på listen.

De præcise ansøgningskriterier findes i ”Vejledning til ansøgning om støtte til Styrket koordinering i udsatte boligområder”. Find vejledningen og en budgetskabelon på styrelsens hjemmeside (højre kolonne) her.

Ansøgningsfristen er den 9. juni 2017 kl. 12.00 og ansøgningen skal udfyldes og indsendes via Virk-formularen, som kan tilgås via styrelsen hjemmeside.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.