Egtved Fjernvarmes nye varmeværk skal køre på halm og flis og vil supplere eksisterende solfangerpark og varmeværk. KT Erhvervsbyg leverer bygningen på Lergårdsvej til tiden - trods uforudsete forhindringer.

KT Erhvervsbyg fik i juni 2020 tildelt byggeriet af Egtved Varmeværk, der er tegnet af Arkikon, og som ifølge Egtved Posten samlet vil koste 40 millioner kr.

Den 1.750 kvm store bygning bliver arkitektonisk udført i specialfarver. Administrationsbygningens rødlig farve er udviklet i samarbejde med betonelementleverandøren, arkitekten og KT Erhvervsbyg, mens produktionsbygningen opføres med beton i en hvid nuance. Vinduerne og døre udføres som glas/aluløsning i sort, der matcher bygningens sorte porte.

JYLLAND: Broen til Sjælland for 136 milliarder. Konferencen afholdes den 28. januar 2021.

- Trods en presset tidsplan, har vi nået, det vi skulle. Især har betonarbejdet været en rigtig spændende opgave, der er blevet udført med stor akkuratesse. - Et udfordrende projekt i sig selv, da der ikke var valgt nogen standardløsninger. Men alt er blevet løst som ønsket af rådgiverne, siger Bent Storgaard, projektchef hos KT Erhvervsbyg.

KT Erhvervsbyg opfører Egtved Fjernvarme i hovedentreprise og projektet afsluttes i 1. kvartal 2021.

Projektet omhandler opførelse af bygninger til Egtved Varmeværks nye maskinanlæg. Det nye varmeværk består af en række sammenbyggede bygninger indeholdende et nyt lager, kedelhal, varmepumpebygning samt dertilhørende lagerfaciliteter, procesrum og administrationsfaciliteter. Produktionen ligger i stueetagen og på 1. etage ligger administration. Projektet omfatter også anlægsarbejde som belægning, beplantning, trapper, maskinfundamenter.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter