Et konsortium af Mikkelsen Arkitekter, WHR Architects og Arup er blevet valgt som totalrådgiver på den kommende laboratorie- og logistikbygning i det 121.000 kvm store hospitalsbyggeri i Bipebjerg.

Den nye laboratorie- og logistikbygning i Bispebjerg bliver mellem 12-14.000 kvm alt efter hvordan det valgte konsortium vælger at løse opgaven. Det valgte konsortium bestående Mikkelsen Arkitekter, WHR Architects og Arup er blevet udvalgt ud af 5 kvalificerede konsortier. 

Bygningen bliver essentiel for driften af fremtidens hospital og psykiatri og skal blandt andet rumme logistik- og lagerfaciliteter, forskning og laboratorier. Laboratorie- og logistikbygningen bygges fra oktober 2014 til april 2016 og forventes at blive 12-14.000 kvm., men en del af planlægningen går ud på at optimere kvadratmetrene, så bygningens dimensioner ligger ikke fast.

- Det er specielt, at man laver en særlig bygning til logistikken for at gøre den effektiv og dynamisk. Bygningen er første skridt i den nye infrastruktur i fremtidens hospital, siger Direktør Stig Mikkelsen fra Mikkelsen arkitekter om den kommende opgave.

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Konsortier: udbud, projektstyring og samarbejde. Konferencen afholdes d. 13. november 2013

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Udvikling og investeringer i hospitaler i København. Konferencen afholdes d. 19. november 2013

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Omdannelse af offentlige bygninger. Konferencen afholdes d. 21. november 2013

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Udvikling af Hillerød Hospital. Konferencen afholdes d. 1. april 2014


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter