Det nye boligprojekt, som er udviklet i samarbejde mellem Casa og CapMan, omfatter 86 ejerlejligheder på Sundmolen i Nordhavn. Det tidligere frihavnsområde er en del af Østerbro og det urbane storbyliv koblet med udsigt og nærhed til vandet.

Byggeriet henter arkitektoniske referencer fra den typiske københavnske karré og bygger videre på historien om den klassiske byggeskik fra brokvartererne.

Projektet er anden etape af et længere samarbejde mellem Casa og CapMan, der i 2014 indgik en aftale med By & Havn om køb af 3 byggefelter på Sundmolen. Den første etape på 83 boliger står ganske snart rejst, og køberne kan se frem til at flytte ind til november i år. Det samlede projekt omfatter i alt 3 etaper på samlet 22.000 kvm.

NB! Nordhavnen - de næste faser - 2017-2030. Konferencen afholdes d. 24. marts 2017.

- Det er altid dejligt at få en aftale i hus, men det er ekstra dejligt, når et samarbejde bærer frugt og kan fortsættes. Vi sætter stor pris på samarbejdet med Torsten og arbejder benhårdt på at levere den bedst mulige pakkeløsning til ham, siger Stifter og administrerende direktør i Casa, Michael Mortensen.

I samarbejdet med CapMan varetager Casa både udviklingen, opførelsen og salget af boligerne til slutbrugerne og tilbyder således CapMan som investor en totalløsning.

- CASA har vist sig som en stærk og kreativ samarbejdspartner, som vi med glæde fortsætter det gode samarbejde med, siger CapMan’s Senior Partner Torsten Bjerregaard.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning