Driften af Hotel Prindsen overtages nu af hoteloperatøren Zleep Hotels. Hotellet i Roskilde gik konkurs midt i sommeren 2015, men vil atter være i drift i begyndelsen af 2016. Zleep Hotels vil effektivisere driften, så det historiske hotels fremtid er sikret.

Med Prindsen driver Zleep-koncernen nu 8 hoteller i Danmark. Zleep Hotels har i tankerne at videreføre Prindsens knap 300 år gamle historie. Facade og værelserne bibeholder derfor sit nuværende udseende; vinduerne er allerede renoveret, og efter overtagelsen følger en opgradering af badeværelserne samt lobby- og morgenmadsområdet.

Hotellet bliver også det først unika i Zleep Hotels’ portefølje, der vil fremstå som ”Prindsen by Zleep Hotels”, hvor "Prindsen" bliver det helt centrale element.

- Det er en fantastisk mulighed for Zleep Hotels at få lov til at være med til at præge et så traditionsbundet hotel, der har været en del af Roskilde by- og forretningsliv igennem mange generationer. Vi er jo primært kendt for det prisbillige alternativ med vores gule logo, men vil med denne udvidelse af kæden tilføje et nyt kapitel til branchen ved at vise, at der godt kan tjenes penge på de klassiske hoteller i Danmarks provins. Vi håber, at vi med denne tilføjelse kommer i betragtning, når der skal vælges varemærke og driftskoncept på hoteller i fremtiden, siger Peter Haaber, direktør for Zleep Hotels.

NB! Hotel-udvikling i København 2016-2025. Konferencen afholdes d. 25. februar 2016.

Der er stor optimisme hos Nordicom, ejerne af ejendommen, som har gode erfaringer med Zleep Hotels, der allerede driver Zleep hotellet i Ballerup med stor succes. Når dørene slås op igen i 2016, vil der være langt større fokus på selve hoteldriften end tidligere. Florentz Café & Brasserie overtager samtidig udlejningsrettighederne for Guldaldersalen samt øvrige selskabslokaler. Parterne vil i samarbejde sikre, at Roskilde bevarer Danmarks den gamle festsal, der senest i 00’erne blev gennemrenoveret og står nu og venter på næste fest.

- Vi kommer til at løfte hotelkvaliteten med en renovering af blandt andet badeværelserne på alle værelser og implementering af moderne IT systemer mv. Gæsterne vil opleve et bedre, men stadigvæk klassisk hotel. Sammen med Florentz Café & Brasserie vil Prindsen by Zleep Hotels komme tilbage på landkortet – ikke mindst lokalt, hvor vi Roskildensere har savnet hotellets tilstedeværelse i bybilledet, siger Peter Haaber, der selv bor i Roskilde.

- Vi glæder os meget til samarbejdet med Zleep og til at udvide vores forretning med de fantastiske selskabslokaler på Prindsen, der omfatter Guldaldersalen, Holger Drachmann og Gustav Hviid, forklarer Malene og Martin Mikkelsen, der begge er født og opvokset i Roskilde, samt Karsten Pedersen. De 3 har sammen drevet Florentz Café & Brasserie siden april 2015.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.