Gennem By & Havn ønsker en større virksomhed at etablere et 28.000 kvm stort domicil på en 8.400 kvm tom grund omkranset af Kalkbrænderihavnsgade, Marmorvej, Nordbassinet og en endnu ikke anlagt kanal på Marmormolen.

Selskabet Harbour P/S, som står bag det 60.000 kvm store LM Project, har konkrete planer om at etablere et hotel- og konferencecenter som en del af Steven Holl-projektet.

Derfor vil vil det fastlagte hotel- og konferencecenter på den tomme grund mellem Kalkbrænderihavnsgade, Marmorvej, Nordbassinet ifølge Teknik- og Miljøforvaltningen formentlig aldrig blive realiseret.

Teknik- og Miljøforvaltningen vil derfor muliggøre andre anvendelser området, herunder et virksomhedsdomicil. En unavngiven virksomhed ønsker at etablere en 4-længet kontorbebyggelse med overdækket atrium. Virksomheden har hyret Henning Larsen Architects til at tegne domicilet.

NB! Nordhavnen - de næste faser 2017-2030. Konferencen afholdes d. 24. marts 2017.

Der skal være plads til 1.500 medarbejdere samt konference- og kursusaktiviteter. Virksomheden har ønske om at opnå 300 parkeringspladser i forbindelse med byggeriet.

Teknik- og Miljøudvalget godkendte startredegørelsen (PDF) for projektet den 6. februar 2017, og hvis det går efter planen kan et tillæg til den gældende lokalplan endeligt vedtages i slutningen af 2017.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse