Tidligere svensk statsminister og forhenværende koncerndirektør i Codan træder ind i Heimstadens bestyrelse.

Heimstaden AB ejer majoriteten af og forvalter Heimstaden Bostad AB, et af Europas førende ejendomsselskaber med mere end 110.000 boliger til en værdi af 125 milliarder kr. De 2 nye bestyrelsesmedlemmer skal bidrage til den fortsatte vækst og udvikling af selskabet, lyder det fra bestyrelsesformand Ivar Tollefsen, som ser frem til at arbejde med de nye medlemmer af den nordisk sammensatte bestyrelse.

- Fredrik Reinfeldt har en imponerende politisk karriere bag sig og har siden han trådte tilbage som Sveriges statsminister fortsat engageret sig med en stærk stemme på samfundsmæssige og klimamæssige områder. Han er et perfekt match for Heimstadens strategiske vision om at skabe boliger med omtanke og ambitioner for at bidrage til samfundet. Vibeke Krag bringer omfattende finansiel- og ledelsesmæssig erfaring fra nogle af de største virksomheder i den finansielle sektor ind i Heimstadens bestyrelse. Hun kommer desuden til med værdifulde indsigter omkring Danmark, som i dag udgør Heimstadens største marked målt på værdi. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dem begge i Heimstaden, udtaler han.

Fredrik Reinfeldt er civiløkonom og tidligere partileder for Sveriges Moderaterne i perioden 2003 til 2015, herunder 8 år som Sveriges statsminister. Siden han trak sig tilbage fra politik i 2015, har han arbejdet som blandt andet rådgiver for Nordic Capital og Bank of America Merrill Lynch, ligesom han beklæder formandsposter for Extractive Industries Transparency Initiative og det svenske initiativ for trygge boligområder, Centrum for AMP.

Finansiering af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 19. maj 2021.

- Heimstadens imponerende vækst kombineret med stærke værdier funderet i omtanke, nytænkning og autenticitet, et evigheds-investeringsperspektiv og dedikation til at bidrage til samfundet, gør dette til en unik mulighed for at have en positiv indflydelse på mange menneskers tilværelse i Sverige og i hele Europa. Det er med store forventninger og dedikation, at jeg engagerer mig i at udvikle virksomheden yderligere, siger Fredrik Reinfeldt.

Vibeke Krag er cand.jur. med en mangeårig erfaring fra ledelses- og bestyrelsesposter inden for finans, forsikring og energi, herunder Konkurrencerådet, Gjensidige Forsikring, Nykredit og som forhenværende koncerndirektør for Codan.

- Jeg ser meget frem til at indgå i bestyrelsen. Heimstaden forvalter boliger til mere end 250.000 mennesker i 7 lande, hvilket er et stort ansvar. Med ambitioner om yderligere bæredygtig vækst fortsætter Heimstaden sin imponerende rejse som et flagskibs-ejendomsselskab i Europa,  udtaler Vibeke Krag.

Efter generalforsamlingen den 8. april 2021 vil Heimstadens bestyrelse bestå af Ivar Tollefsen (formand), John Giverholt, Fredrik Reinfeldt og Vibeke Krag. De nye medlemmer erstatter Patrik Hall og Magnus Nordholm, der fortsætter hos Heimstaden som henholdsvis koncerndirektør og vicekoncerndirektør.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032