Boliga har opgjort liggetiden for ejerlejligheder fordelt på postdistrikter per 13. marts 2017 de seneste 10 år i postnumre med minimum 50 udbudte boliger. En bydel i København skiller sig ud.

Lejlighedsmarkedet i særligt København har haft fart på de senere år, og liggetiderne er faldet i hovedstadens postnumre. Det viser en opgørelse fra boligsiden Boliga.

Særligt i Valby er der gang i markedet. For mens liggetiden i 2012 i gennemsnit var på 162 dage i Valby, så lå den i 2017 på 61 dage. Det er dermed det postnummer i hele landet, der har den korteste, gennemsnitlige liggetid for ejerlejligheder.

NB! Grønttorvet og Valby - byudvikling for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 25. oktober 2017.

Den næst-laveste liggetid finder man på Østerbro, hvor den blot er på 63 dage. Til sammenligning lød den i 2012 på 162. Det er et udtryk for, at der generelt er kommet mere gang i lejlighedsmarkedet, end der var tilbage i 2012, lyder det fra boligøkonom.

- Der har været et kraftigt opsving for lejligheder i særligt København, men det er min fornemmelse, at liggetiden særligt i de dyreste områder er et par enkelte dage højere end for kort tid siden. Hvis det fortsætter, er det en spændende tendens, for det viser, at priserne er steget så meget, at det ikke længere er alle, der kan være med, siger Mikkel Høegh, boligøkonom hos BRFkredit.

NB! Boligudvikling i København 2017-2027. Konferencen afholdes d. 12. september 2017.

København K har da også en af de længste liggetider for byen. Her lød den på 105 dage, mens den i København SV er højest for hovedstaden. Her er den gennemsnitlige liggetid på 112 dage.

Til sammenligning er liggetiden for ejerlejligheder på Vesterbro på 89 dage, mens den er 82 dage på Nørrebro.

Her kan du se de udbudte lejligheder i København.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS