Stenstrup Watches & Jewellery åbner ny forretning i hjertet af Aarhus. Udvidelsen af forretningen har sit afsæt i ejernes ambition om et luksuriøst kædekoncept. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus har stået for udlejningen af det 315 kvm butikslejemål.

Stenstrup Watches & Jewellery er en ung forretning, som er blevet drevet siden 1994. De forhandler eksklusive ure og smykker og har i forvejen en forretning beliggende på Østergade 26 i København K. Snart vil endnu en forretning være at finde i Aarhus på Store Torv 3.

- Lige siden min forretningspartner og medejer Peter Bech og jeg købte Stenstrup & Watches for lidt over 3 år siden, har det været målet at udvide forretningen. Vi kunne godt tænke os at lave et luxury kædekoncept, og derfor er ambitionen også fremadrettet, at vi skal udvide med flere forretninger. Vi kigger bredt på det danske landkort, men har ikke travlt. For os er det altafgørende, at vi kun åbner forretninger, hvor vi kan se, der er behov og muligheder for os, siger medejer Lasse Holm Andersen fra Stenstrup Watches & Jewellery.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

Retailchef Frank Heskjær EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået i spidsen for udlejningen af lokalerne på Store Torv i Aarhus.

- Placeringen må siges at være en af Aarhus bedste med en lang række andre kendte detailhandlere på Store Torv, herunder Royal Copenhagen, STØY, B&O og Masai. Den attraktive placering og synergien af andre detailhandlere gør det til et yderst attraktivt butiksmiljø med mange forbipasserende og stor eksponering. Lejemålet udgør 315 kvm, fordelt i kælderen, stuen og 1. salen. Det har været en spændende proces at samarbejde med Stenstrup Watches & Jewellery, og vi fandt faktisk rimeligt hurtigt de helt rette butikslokaler til dem, siger Frank Heskjær.

Renoveringen af butikslejemålet er nu i gang.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032