De bygges omkring 850 boliger på Rantzausbakke og Nørrestrand. Hør mere på konferencen "Horsens: De store projekter" den 24. marts 2020,

I landskabet mellem Hansted Ådal og Åbjerg Skov opføres boligområdet Rantzausbakke. På den attraktive jord ned mod Bygholm Sø skal der bygges 400 lejeboliger der vil blive opført som 3 forskellige boligtyper i størrelser på mellem 60 og 125 kvm. Her opfører man længehusene "Bakken", punkthusene "Engen" og karréhusene "Lunden".

De kommende beboere vil få let adgang til både sø, skov og det omkringliggende englandskab. Området skæres igennem af en nord-syd gående vej, og der vil blive opført et fælleshus i midten af bebyggelsen. I området mellem Nordre Strandvej, Egebjergvej og Gl. Aarhusvej nord for Nørrestrand er også 450 nye boliger er på vej.

Her skal bygges en grøn landskabsby, der kommer til at bestå af både rækkehuse, tæt-lav bebyggelse og punkthuse i op til 3 etager med boliger i størrelsen mellem 50 kvm og ca. 120 kvm. Et team bestående af Birch Ejendomme, Årstiderne Arkitekter og Sweco skal sammen stå i spidsen for udviklingen af boligområderne.

Hør mere på konferencen Horsens: De store projekter den 24. marts 2020, hvor Jan Emmertsen, senior projekteringsleder og arkitekt fra Årstiderne Arkitekter, er blandt oplægsholderne. Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne