Der blev i april 2016 bekendtgjort 260 tvangsauktioner. Dermed er der gennemsnitligt blevet bekendtgjort 250 månedlige tvangsauktioner fra januar til og med april, og der er udsigt til færre tvangsauktioner i år.

Der blev i april bekendtgjort 260 tvangsauktioner. Det viser dagens sæsonkorrigerede tal fra Danmarks Statistik.

Indtil videre er der gennemsnitligt bekendtgjort færre tvangsauktioner i 2016 sammenlignet med de første 4 måneder af 2015.

NB! Bestyrelsesarbejde i ejendomssektoren. Konferencen afholdes d. 6. september 2016.

- Som det ser ud lige nu, bliver der i gennemsnit bekendtgjort 45 færre tvangsauktioner hver måned i forhold til sidste år. Det kan selvfølgelig stadig nå at ændre sig, men lige nu ser det altså lovende ud for de danske boligejere i 2016, siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet. 
 
De seneste 2 år har det gennemsnitlige månedlige antal bekendtgjorte tvangsauktioner ligget på henholdsvis 292 i 2014 og 295 i 2015.

- Antallet af tvangsauktioner har stort set været uændret de foregående 2 år med et gennemsnit på 292 tvangsauktioner om måneden i 2014 og 295 i 2015. Nu ser det så ud til, at det kunne finde på at tage et dyk igen. Men om antallet bliver dernede eller stiger lidt igen, det må tiden vise, slutter Ane Arnth Jensen.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne