Der kan være mange penge at spare på villaer i millionklassen, hvis man kigger mod markedet for tvangsauktioner. Se listen over de 5 højst vurderede villaer på tvangsauktionpå Boligas tvangsauktionsside itvang.dk netop nu.

Det kan være en god forretning at se nærmere på tvangsauktionsmarkedet, hvis man er på udkig efter en liebhavervilla. Boliger, der er begæret på tvangsauktion, kan således ofte købes til en reduceret pris, når de ryger under hammeren.

 Eventuelle købere skal dog være opmærksomme på, at der hverken er adgang til tilstandsrapport eller ejerskifteforsikring, når man handler på tvangsauktion. Derfor bør man som udgangspunkt alliere sig med en byggesagkyndig, der kan gennemgå ejendommen samt en advokat til at hjælpe med papirarbejdet.

NB! Bestyrelsesarbejde i ejendomssektoren. Konferencen afholdes d. 6. september 2016.

Ifølge Trine Peters, der er afdelingsleder hos itvang.dk, er der flere årsager til, at villaer i millionklassen ryger på tvangsauktion.

- Det kan skyldes, at personen med den største indtægt mister sit job eller at en privat drevet firma går konkurs – Skat er som bekendt begyndt at inddrage gæld efter en lang periode i dvale. Og så rammes en del af de afdragsfri lån, der nu skal afdrages, siger hun

- Nogle har belånt ejendommen til op over skorstenen blandt andet via forbrugslån, og de rammes nu i forbindelse med at måtte sælge ejendommen i et marked, der er dykket voldsomt, siger Trine Peters og tilføjer, at skilsmisser også sender dyre villaer på tvangsauktion.

Se de 5 højest offentligt vurderede villaer
på Boligas tvangsauktionsside itvang.dk netop nu i faktaboksen herunder.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder